Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Jana Ševčíková
IČO: 67045626
Adresa: Knínice 235, 679 34 Knínice

Kontakt: info@dobryspanek.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho zpracováváme

Kontaktování a dotazy z webu

V rámci kontaktního formuláře od vás na základě budoucího plnění smlouvy sbíráme jméno a e-mail, abychom mohl zodpovědět vaše dotazy k našim produktům a službám.

Údaje uchováváme po dobu 1 roku.

Objednávka

Abychom mohli správně vyřídit vaši objednávku a řešit případné reklamace,  na základě plnění smlouvy od vás sbíráme jméno, telefon, e-mail a případně doručovací adresu, pokud zboží doručujeme až k vám.

Tyto údaje uchováváme po dobu max. 12 let.

Fakturace

Abychom mohli vystavovat a archivovat daňové doklady, na základě povinnosti ze zákona od vás sbíráme jméno/název firmy, IČO, DIČ a fakturační adresu.

Dobu uchovávání těchto údajů stanovuje zákon.


Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • Jana Ševčíková (IČO: 67045626, se sídlem Knínice 235, 679 34 Knínice) jako provozovatelka webu a kamenné prodejny.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.
  • Účetní, který zpracovává faktury pro účely evidence a účetnictví.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Jaké cookies používáme


Na co máte právo

Můžete se dotázat, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 17.4.2019.

Velký showroom pro zdravý spánek v Boskovicích

Dobrý spánek - Jana Ševčíková
Bezručova 18, Boskovice

Po–pá: 9–12 a 13-17 hod.
So: 8–11 hod.

Do showroomu

© Jana Ševčíková | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top